OSMANİYE / MERKEZ - Mithatpaşa İlkokulu

Hasan AKTAŞ - Okul Müdürü

1974 yılında Osmaniye Merkeze bağlı Çona köyünde doğdum. İlkokulu Çona Nurdağı ilkokulunda, Ortaokul  ve Liseyi Osmaniye merkezde okudum. İstanbul Üniversitesinden mezun oldum. 1997 yılında Öğretmenlik mesleğine Şanlıurfa´da başladım. Ardından Erzurumda çalıştıktan sonra 2001 yılında Osmaniye´de çalışmaya başladım. 2008-2013 yılları arasında Dede Korkut İlköğretim Okulunda Kurucu Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2013-2018 yılları arasında Osmaniye Merkez Fatih İlkokulun´da   Okul Müdürü olarak görev yaptım. 2018-2023 yılları arasında Yedi Ocak İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptım. 31 Temmuz itibariyle Mithatpaşa İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaya başladım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.