OSMANİYE / MERKEZ - Mithatpaşa İlkokulu

Mrt

21 Mart Türk Dünyası Ve Toplulukları Haftası Kutlama Programı, okulumuzda coşku ile kutlandı.

Mrt

1.,2.,3.,4. sınıflarmız, anasınıfı şubelerimiz ve Özel Eğitim sınıflarımız arasında millî değerlerimize sahip çıkmayı teşvik etmek ve İstiklal Marşı'nın önemini vurgulamak için düzenlenen İstiklal Marşımızı okuma yarışmasında sınıf birincilerine  okul müdürümüz Hasan Aktaş Akıl ve Zeka  oyunları hediye etti. Öğretmenlerimizi ve  öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı, 4-E sınıfı öğrencileri  ve öğretmenleri Süveyla ALPASLAN 'nın eTwinning projesi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Zaferi'nin 109'uncu yılı okulumuzda kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. Yıldönümü anısına, öğretmenerimiz İstiklal Marşı'nı okumuşlardır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Özel eğitim sınıfı 4. Sınıf öğrencimiz İbrahim Cebeci istiklal marşını okumuştur. Katkılarından dolayı sınıf öğretmeni ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Mrt

2-K Şubesi Sibel ARSLAN öğretmenimiz ve öğrencilerinin katıldığı Tree&life projeleri

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul günü, öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı. Emeği öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasında;

Süleyman Kaan Acar 3/M - Mangala,

Ahmet Beyazıt Topalak 2/F-Pentago,

Ali Eymen Köşker 3/M - Küre, öğrencilerimiz merkez ilçe birincisi oldular. Öğrencilerimize,

Akıl ve Zeka Oyunları öğretmenimiz Melissa ATAKAN 'a, öğrencilerimizin sınıf öğretmenlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Mrt

1-7 Mart Yeşil Ay haftası için Yeşil Ay Kulübü öğretmenlerinden Seda YILMAZ Osmaniye Yeşil Ay Gönüllülerini okulumuza davet etti.

Osmaniye Yeşil Ay İl temsilcisi Osman Tülüce'ye ve gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Yangın tatbikatında bizlere destek olan Osmaniye İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz.

Şbt

Aydınlık yarınlara online kitap okuma yarışması il birincisi Hatice Hüma SOLAĞAN oldu. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

11 Şubat Oryantrik Bölge Yarışması küçük yaş kızlar 1.si 2/E sınıfından Zeynep Hafsa KURTBEYOĞLU oldu. Öğrencimizi ve öğretmenimizi kutluyoruz.