OSMANİYE / MERKEZ - Mithatpaşa İlkokulu

Kas

Osmaniye Belediyesi Tarafından düzenlenen İlkokullar arasında" 29 Ekim Cumhuriyet BayramıTemalı Pano Tasarım Yarışması "nda Okulumuz 2 G sınıfı İl ikincisi olmuştur.Ögretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz..

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günün'de Atamızı saygı, sevgi, özlem ve gururla anıyoruz. Atamızın aramızdan ayrılışının  85.yıl dönümü anma  günü proğramında emeği geçen Atatürk çocuklarına ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılında ilimiz oryantring yarışmasında birinci,  okulumuz 1-B sınıfından Yusuf Mert Coşkun olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz. 1-B ve1-E sınıflarından da öğrencilerimiz katıldı, öğrencilerimize, öğretmenlerimiz 1-B sınıf öğretmeni Seda YILMAZ ile 1-E sınıf öğretmeni Emel ŞEKER'e teşekkür ederiz

Kas

Okul Aile Birliği aylık değerlendirme toplantımızı yaptık.

Kas

31 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası çerçevesinde  Türk Kızılay Osmaniye merkez İl  müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine  sunum yapıldı.

Türk Kızılay Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Meke ve kadın şube başkanı Şule Nacara teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay haftası çerçevesinde "Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı Projesi" kapsamında okulumuzda kan bağışı

Kampanyası uygulandı, katkılarından dolayı okul yönetimine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler izleyicilerin beğenisi kazandı. Gösterilerde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel Park 328 AVM de ilimizde Teknofest yarışmalarında Ödül Alan Projeler Sergisi yapılmıştır. Okulumuz sınıf öğretmeni Fatma Asker danışmanlığında ki A01 Osmaniye Cebir Takımı almış olduğu sunum ödülü ile projelerini sergilediler. Sergi İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK'ın katılımı ile devam etti. Okul müdürümüz Hasan Aktaş'a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında, farkındalık oluşturmak amacıyla, Osmaniye il genelinde tüm okullarda “Yangın Anı ve Tahliye Tatbikatı” yapıldı.

Alarmın ardından binadan öğrenciler, öğretmenler ve personel tahliye edilerek acil durum toplanma alanında toplandılar ve yoklama alındı. Binadan kendi imkânı ile çıkamayanlar ise güvenli bir şekilde ekipler tarafından binadan çıkarıldı ve yaralı olanlara ilk müdahale yapıldı.

Osmaniye'de ilk ve tek firması olan Retro Ambulansa ve Osmaniye İL  AFAD Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü tüm minik dostlarımız için büyük önem taşımaktadır. Hayvanların haklarını korumak, kötü muamelelerin önüne geçmek ve herkeste bir farkındalık yaratmak amacı ile ğrencilerimiz hazrladıkları programı sergilediler. Öğrencilerimiz 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Osmaniye park ormanı ziyaret ettiler.

Eyl

Ünlü sanatçı Gülben Ergen in kurmuş olduğu ''  Çocuklar Gülsün Diye'' Derneği'nin  Osmaniye ilimizde Şehit Tayfun İlkokulunun bahçesine  anaokulu inşa etti. Açılış ünlü sanatçı Gülben Ergen ve Valimiz Erdinç Dinçer katılımı ile gerçekleşti. Böyle anlamlı bir günde kulumuz 2_D sınıfı dans gösterileri ile açılışa renk kattılar Sınıf öğretmeni Çiğdem Dönmez ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla okulumuzda "Kandil Programı" gerçekleştirildi. emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kandilimiz kutlu olsun.