OSMANİYE / MERKEZ - Mithatpaşa İlkokulu

Mithatpaşa İlkokulu

M.AKİF ERSOY MAH. 8019 SK. MITHAT PAŞA ILKOKULU A BLOK NO: 1 MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek. Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışmak. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek.
Kalorifer-Doğal Gaz
Yürüyerek ya da dolmuş vasıtası ile
Okul Öğrenci Servisi vardır.
İl merkezi
İl merkezinde