OSMANİYE / MERKEZ - Mithatpaşa İlkokulu

Ock

4-D sınıfı öğrencilerine, Nihal EFE ve Fatma Eda KILIÇ öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılında "Bağımlı Olma, Özgür Ol" projesinde Sağlık Yaşam  için her hafta meyve günü yapıyoruz, beslenme saatlerinde öğrencilerimiz o haftanın meyvesini sınıfta arkadaşları ile paylaşıp beslenme lerini yapıyorlar.

Proje kapsamında Zumba eğitmeni Fatma ASLANKURT tarafında teneffüste öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle zumba yapıldı.

OSMANİYE MEB İSG den Refik KÖK bey okulumuza gelerek ilk yardım ve sağlıklı beslenme ile ilgili velilerimize seminer verdi.

Okulumuz Rehber öğretmenleri, proje kapsamında farkındalık oluşturulması amacı ile  öğrencilerimizin gün içinde tükettiği içeceklerin içindeki şeker oranlarını gösteren pano yaptılar.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okuumuzda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

"Yaradılanı Sev, Yaradandan Ötürü " haftanın sözü ile ilgili yapılan çalışmada öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Osmaniye Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda eğitimci ve yazar Funda Uçuk Er hocamızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Öğrencilerimizle ve velilerimizle söyleşi yapan yazarımız sonrasında çok sevilen kitabını imzaladı. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ara

2023 Kasım ayı atık kağıt toplama yarışmamızın birincisi 3-H Sınıfı olmuştur. Öğretmenimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yazar buluşması kapsamında okulumuzu ziyaret eden Bestami YAZGAN, öğrencilerimiz ile sohbet edip yazarımız kitaplarını imzaladı.

Yazarımızın okulumuza gelmesine vesile olan sınıf öğretmenimiz Fatma ASKER öğretmenimize teşekkür ederiz.